Yön yli -risteilyt

Yön tai kahden kestävä risteily on jo miniloma itsessään. Jos sinulla on aikaa risteilylle, kannattaa valita reissu, jonka aikana ehtii todella nauttia vapaa-ajasta ja risteilyalusten tarjoamasta viihteestä. Yön yli kestävälle risteilymatkalle lähtevät voivat valita useista erilaisista vaihtoehdoista. Laivoja on useita ja myös määränpään voi valita omien mieltymysten mukaan.

Turusta lähtevät risteilyt

Turusta Tukholmaan liikennöi kaksi laivayhtiötä, Viking Line ja Silja Line. Molemmat tarjoavat sekä aamulla että illalla matkaan lähteviä risteilyjä, joista jokaisen on helppo valita itselleen parhaiten sopiva reissu. Laivat ja niiden viihde ja palvelutarjonta eroavat toisistaan, joten valikoimaan kannattaa tutustua hieman ennen matkan varaamista. Iltalähdöt ovat etenkin nuorten aikuisten mieleen ja viikonloppuisin ja loma-aikoina viihdetarjontakin on suunnattu enemmän aikuiseen makuun. Arkiaamut ovat taas iäkkään väestön makuun suunniteltuja. Lapsiperheetkin on otettu huomioon ja tiettyinä päivinä perheen pienimmille on tarjolla reilusti erilaista suunniteltua ohjelmaa.

Risteilylle Helsingistä

Helsingistä on useita eri vaihtoehtoja yön yli kestävälle risteilylle. Voit valita matkasi kohdekaupungin tai pitämäsi laivayhtiön mukaan. Matkakohteesta riippuu myös se, miten pitkään reissu kestää ja halutessasi voit toki varata vielä hotelliyöpymisen, jolloin reissusta tulee todellinen lomamatka.

Helsinki – Tukholma -risteilyt

Helsingistä Tukholmaan suuntautuvalla reissulla vietät kaksi yötä valitsemassasi hyttiluokassa joko Silja Linen tai Viking Linen matkustajalaivassa. Lähdöt tapahtuvat joka päivä alkuillasta ja pääset heti nauttimaan Itämeren parhaasta viihteestä. Tarjolla on taattua tunnelmaa laivan bändin sekä vaihtuvien artistien parissa ja lapsille on luvassa oma vaihtuva ohjelmansa.

Viron matka yöpymisellä

Helsingistä voi matkustaa useisiin Virossa sijaitseviin kohteisiin. Tallinna on ehdottomasti kaikkein suosituin matkakohde ja yön yli kestävällä risteilyllä voit yhdistää merimatkan antoisaan kaupunkilomaan. Tallinnan lisäksi voit matkustaa Riikaan ja risteilyitä järjestetään toisinaan myös Saarenmaalle. Ostokset, kauneushoidot, teatteri ja yöelämä eteläisessä naapurissamme odottavat sinua.

Pietariin ilman viisumia

Helsingistä voit myös lähteä kahden yön kestävälle matkalle Pietariin St. Peter Linen laivalla. Matkaan lähdetään illalla ja kohteen satamassa ollaan perillä aamulla. Voit tutustua Pietariin koko päivän ajan ja illalla lähdetään paluumatkalle Helsinkiin. Matkaan pääsee ilman viisumia.