Viro ja Pietari risteilykohteina

Jos matkasi suuntaa eteläiseen tai itäiseen naapurimaahamme, voit kokea täysin omastamme poikkeavan kulttuurin tuulahduksia. Jo päivässä ehdit nähdä nähtävyyksiä ja aistia kaupungin tunnelmaa, mutta vielä enemmän saat kohteesta irti, jos varaat määränpäästä hotellimajoituksen yöksi tai kahdeksi. Aikuisten kesken matkustavien kannattaa tutustua teattereihin ja yökerhoihin, mutta perheellisillekin riittää nähtävää. Kun on päivän ajan kiertänyt katselemassa lasten kohteita, rentoutuminen viihtyisässä hotellihuoneessa antaa aikaa itselle. Palaudu päivän puuhista elokuvan parissa tai viihdy online slot -nettikasinosivuston parissa. Suosikkipelisi tarjoavat hetken omaa aikaa ja hotellistasi riippuen voit tilata pientä iltapalaa suoraan huoneeseesi.

Rentoudu Tallinnassa

Tallinnasta löytyy paljon nähtävää päivän kestävälle tai pidemmällekin reissulle. Tutustu kaupungin historiaan vanhan kaupunginosan kaduilla ja piipahda johonkin keskustan useista museoista ja taidenäyttelyistä. Käytä myös hyödyksesi Viron edullinen hintataso ja vieraile kauppakeskuksissa päivittämässä vaatevarastosi. Tallinnasta löydät myös lukuisia kauneushoitoloita, joissa voit huollattaa kyntesi, käydä hieronnassa ja laittaa kampauksesi kuntoon. Kaupungissa on myös useita kylpylöitä, joissa koko perhe viihtyy porealtaissa, erilaisissa saunoissa ja vesiliukumäissä. Tallinnasta löydät myös lukuisia kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja tarjoavia ravintoloita ja kahviloita.

Koettavaa Riikassa

Latvian Riika on hyvä yhdistelmä sekä historiaa että tämän päivän viihdettä. Tutustu kaupungin tarjontaan joko kävellen tai hyvin liikennöivien julkisten kulkuneuvojen avulla. Suurin osa keskustan alueella sijaitsevista nähtävyyksistä voi löytää vanhasta kaupunginosasta, jossa voit ihailla jugend-tyylisiä rakennuksia, torneja sekä puistoa, jonka läpi kulkee idyllinen kaupunkikanava. Koe paikallista kulttuuria katukahvilasta käsin tai vietä iltaa teatteriesityksen, baletin tai konsertin merkeissä. Jos menojalkaa vielä vipattaa illan myöhempinä tunteina, Riiasta löydät myös useita yökerhoja ja pubeja.

Vieraile valloittavassa Pietarissa

Pietarissa riittää nähtävää useamman päivän matkalle, mutta yhdenkin päivän aikana ehtii nähdä ja kokea paljon. Pietarissa kannattaa käydä kiertoajelulla, joita tehdään sekä bussilla että veneellä Nevaa tai kaupungin kanavia pitkin. Tutustu Iisakin kirkkoon ja Talvipalatsiin, jotka ovat kävelyetäisyydellä keskustasta. Lähellä on myös koristeellinen Kirkko Veren Päällä, jonka historiaan kannattaa tutustua. Piipahda paikalliseen ravintolaan tai legendaariseen Kirjailijakahvilaan lounaalle ja muista tehdä myös ostoksia keskustan suurissa tavarataloissa tai torilla ennen paluumatkalle lähtöä.